United Global Compact: Beleggingsprincipes

Onze duurzame beleggingsprincipes zijn gebaseerd op de UN Global Compact Principles. De UN Global Compact is een wereldwijd duurzaamheidsinitiatief dat bedrijven oproept om 10 principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anti-corruptie na te leven. Het doel van de UN Global Compact Principles is levens van toekomstige generaties te verbeteren.

OBAM is van mening dat alle bedrijven waarin wij beleggen moeten voldoen aan onze duurzame beleggingsprincipes. Wij screenen alle bedrijven op basis van deze principes. Bedrijven die één of meer van deze principes schenden, sluiten wij uit. Dit doen wij niet alleen uit principe, maar ook omdat wij geloven dat schending kan leiden tot zowel financiële- als reputatieschade voor het desbetreffende bedrijf.

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.