Duurzame overtuigingen

Onze “Duurzame overtuigingen” vormen de basis van onze duurzame beleggingsstrategie:

Vermogensbeheerders spelen een belangrijke rol in het verbeteren en verduurzamen van de maatschappij Daarom beheren we het vermogen van onze klanten middels een transparante, betrouwbare en grondige duurzaamheidsstrategie.

Impact van ESG op de intrinsieke waarde benadrukken
Het integreren van Environmental, Social and Governance (ESG) kwesties in ons onderzoek en beleggingsstrategie vergroot de waarde van onze beleggingen. Daarbij vermijden we bedrijven met een significant ESG risico, wat een negatieve impact kan hebben op de reputatie en waarde van het bedrijf.

Outperformance door sterke bedrijfsmodellen en duurzaamheid
Door het bouwen van een portfolio met bedrijven met sterke en innovatieve bedrijfsmodellen, die bijdragen aan een duurzame wereld en toekomst, creëren we outperformance voor onze klanten.

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.