OBAM is Beleggingsfonds van het jaar tijdens Gouden Stier 2021 uitreikingen

30/03/2022

Met gepaste trots en enthousiasme kunnen wij meedelen dat OBAM Beleggingsfonds van het jaar is geworden tijdens de Gouden Stier uitreikingen op 29 maart 2022.

OBAM werd beoordeeld en gekozen door een onafhankelijke jury, bestaande uit diverse specialisten uit de Nederlandse beleggingswereld. Zij beoordeelden gezamenlijk welke van de vijf genomineerde partijen in de categorie ‘Beste Beleggingsfonds’ in het afgelopen jaar overall de meest onderscheidende prestatie heeft geleverd voor Nederlandse beleggers en de titel Beleggingsfonds van het Jaar mag dragen. Bij het beoordelen van de fondsen is niet alleen naar rendement-performance gekeken, maar is ook gelet op andere zaken zoals kosten, consistentie van de prestaties en kapitaalbescherming.

Alle genomineerde Gouden Stier-fondsen zijn binnen hun beleggingscategorieën beoordeeld op een combinatie van bovengenoemde criteria. IEX maakt daarvoor gebruik van de beoordelingsmethodiek Lipper Leaders van hun datapartner Refinitiv Lipper. Een belangrijke extra voorwaarde is dat alleen fondsen met voldoende verkrijgbaarheid voor particuliere beleggers (op een van de grote Retail platforms of bij grootbanken) in aanmerking komen voor een nominatie.

OBAM was voor het derde achtereenvolgende jaar Gouden Stier-genomineerde in de categorie ‘Beste Beleggingsfonds’. Wij mochten de prestigieuze prijs al eerder in ontvangst nemen in 2019.

Onze erkenning en felicitaties gaan uit naar onze mede-genomineerden en winnaars!

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.