ASML

ASML levert unieke en hoogwaardige productieapparatuur aan de halfgeleiderindustrie. ASML lithografiesystemen brengen met een cruciaal fotografisch proces zeer kleine en nauwkeurige patronen op silicium-wafers aan. Het bedrijf heeft een hiermee een dominante wereldwijde marktpositie ingenomen, die komende jaren nog verder is uitgebouwd met de nieuwste generatie lithografie machines die op basis van extreem ultraviolet licht opereren (EUV). Een cruciale technologie en investering voor de nieuwste generaties halfgeleiders in de komende jaren.

Trademark, copyright, en ander intellectuele eigendomsrechten zijn en blijven het eigendom van de respectievelijke eigenaren

Voordelen

  • Direct investeren in de beste bedrijven wereldwijd
  • Bovengemiddelde duurzame lange termijn rendementen
  • Profiteer van de expertise en ervaring van ons beleggingsteam
  • Lage kosten ten opzichte van vergelijkbare producten

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.