Amazon

Amazon is de grootste online retailers wereldwijd. Door innovatieve technologieƫn en algoritmes verhoogt de onderneming voortdurend de kwaliteit van zijn dienstverlening. Amazon investeert al jarenlang in een volledig intern logistiek systeem op lokaal, regio- en wereld schaal, welke slechts zeer weinig partijen geƫvenaard kan worden. Dit logistieke systeem staat ook open voor derden die via Amazon verkopen. Hiermee verbetert Amazon zijn competitief voordeel door het aanbod duidelijk te verhogen, en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Daarnaast is het met AWS wereldleider in het sterk groeiende en winstgevende cloud computing segment.

Trademark, copyright, en ander intellectuele eigendomsrechten zijn en blijven het eigendom van de respectievelijke eigenaren

Voordelen

  • Investing directly in the best companies worldwide
  • Above-average long-term returns
  • Take advantage of the expertise and experience of our investment team
  • Low costs compared to comparable products

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.