International Flavors & Fragrances

International Flavors & Fragrance (IFF) is een leidende speler in ingrediënten die gebruikt worden voor geuren, smaken en smaakbeleving (textuur) van consumentenproducten. Binnen de chemische sector is dit een van de hoogste groeisegmenten. De groei wordt gedreven door de toenemende vraag naar consumptiegoederen (vooral in opkomende markten), zoals voedingsmiddelen, dranken en persoonlijke verzorgingsproducten. In ontwikkelde markten richt IFF zich steeds meer op de smaak intensiteit, gezondere en natuurlijke voedingsmiddelen. Ook profiteert IFF van de plantaardige proteïne trend, die bijvoorbeeld gebruikt worden voor plantaardig vlees, kip en vis. De industrie is oligopolistisch en heeft aangetoond dat de winstmarges op een hoog niveau kunnen blijven. IFF is sinds dit jaar gefuseerd met het “Nutrition & Biosciences” segment van DuPont. Deze combinatie vormt de nieuwe leider in het segment, met een zeer breed productaanbod. Het aandeel is verder gunstig gewaardeerd ten opzichte van de concurrentie.

Trademark, copyright, en ander intellectuele eigendomsrechten zijn en blijven het eigendom van de respectievelijke eigenaren

Voordelen

  • Investing directly in the best companies worldwide
  • Above-average long-term returns
  • Take advantage of the expertise and experience of our investment team
  • Low costs compared to comparable products

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.